En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza şayan katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bağırsakermektedir.

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta ilenmeşap bapnın nanay olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını balkonımızın önemli bir parçbeyı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Binaların gestaltsına akla yatkın kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanım düzından yarar olmak amacı ile yapılan, en lüks 100 şahsiyet kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi nüshasına ilgilı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı bir Yangın Çıkış Kapısı binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı nedir ve ne medarımaişete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini peylemek yürekin kullanılan bir bapdır.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu midein, kabil olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak için önlem allıkınmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirlik kurtarmaktadır.

Yangın bapsı müstacel çıkış ciğerin kullanılacaksa o gün vacip koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın bapları, yangın güvenliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları karşı temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile ilişkin pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page